Space Beyond – Växtvärk

Space Beyond – Växtvärk. Vi har avklarat första träffen på detta experimentella lab där 8 konstnärer från olika konstarter får träffas för att experimentera och utforska utifrån temat växtvärk. Dessutom kommer vi att jobba med särskilt fokus på vårt eget konstnärskap gentemot barn och unga. Det är så spännande att se vad det experimentella labbet ger när projektet är över! Under projektets två första dagar deltog vi i flera olika workshops med konstnärer från olika yttringar, bland annat konst, doft och dans.

Resultatet av en workshop som gjordes under första träffen av Space Beyond
Kollektivt prestationsfritt resultat av en workshop.

Bilden ovan kommer från en workshop med en konstnär. Vi jobbade förutsättningslöst med färg och konstnären visade hur hon brukar jobba när hon möter barn och unga. Bilden föreställer ett jättestort papper, ca 2*3m stort där alla skulle måla samtidigt.

Arrangörer av Space Beyond – Växtvärk

I slutet av vintern, början på våren dök ett projekt upp i mitt flöde. Projektet hade Kultur i Väst och Region Värmland som avsändare. Ett projekt där de antagna skulle undersöka sitt konstnärskap och konst för barn och unga. Målgrupp värmlänningar och västgötar. Självklart nappade jag eftersom det här är precis vad jag håller på med och vill hålla på med! Under förträffen i Göteborg har jag fått träffa de andra fantastiska konstnärerna och vi ska själva driva projektet framåt i den riktning som vi själva vill. Vad jag vill? Kombinera musik med andra uttryck!

Se mer om projektet på Kultur i Västs hemsida.

Nästa träff blir en vecka i augusti i Värmland och det ser jag mycket fram emot!

Mitt konstnärsskap, barn och unga

Vill du veta mer om hur jag kombinerar mitt konstnärskap med målgruppen barn och unga? Ta en titt i mitt kalendarium och läs mer på workshops, privat- och grupplektioner.

Hashtags som är använda i sociala medier för detta inlägg är
#spacebeyond #art #experimentallab #tvärkonstnärligt #lesmusicationpros

Senaste inläggen

Rulla till toppen