Boka musiker till bröllop, dop, namngivning, eller begravning

Boka musik till ditt viktiga tillfälle

Boka musiker till högtid och ceremoni

Vissa dagar är oerhört mycket viktigare än andra, speciellt de dagarna som innehåller personliga ceremonier. När ni väljer musik till bröllop är det viktigt att det känns som att musiken representerar er båda och sätter prägel på ceremonin. 

Musik till en begravning ska vara såväl personlig som värdefull och ska hjälpa till att skapa ett vackert minne. Musik till dop eller namngivning ska å ena sidan symbolisera glädje för en ny familjemedlem och å andra sidan kan musiken också symbolisera framtidshopp och tilltro. Genom att satsa på musik med hög kvalitet skapar du värdefulla och betydelsefull minnen oavsett om det är sorgens eller glädjens dag.

Jag hjälper dig gärna och skräddarsyr erbjudanden helt utifrån dina önskemål i syfte att du ska få en så fin dag som möjligt. Välj musiken du vill ha så framför jag den, antingen ensam eller tillsammans med skickliga musikerkollegor och kyrkomusiker.

Vilken musik ska man ha?

Är du osäker på vilken instrumental musik som skulle kunna passa till just ditt tillfälle? Nedan delar jag med mig av tips på musik som fungerar lika bra oavsett om det är instrumentalt eller med sångtext. Klickar du vidare i länkarna hittar du dessutom ännu fler tips och även guider kring hur du kan resonera för att hitta musik som passar just ditt tillfälle.

Musik till bröllop

Här är några exempel på musik till bröllop:

  • Alla folkliga brudmarscher
  • För kärlekens skull (Ted Gärdestad)
  • Salut D’Amour (Edward Elgar)

Musik till dop och namngivning

Det finns inte riktigt lika stort utbud av sånger till dop och namngivning som till exempel bröllop men de som finns är å andra sidan oerhört vackra. Du kan till exempel välja någon av följande:

  • Wiegenlied, känd vaggvisa (Johannes Brahms)
  • Det vackraste (Cecilia Vennerholm)
  • Du vet väl om att du är värdefull (psalm)

Musik till begravning

Musiken som man kan använda på begravning kan egentligen vara vad som helst så länge det känns rätt och/eller är något man tror den avlidne skulle uppskatta. Ibland kan den avlidne till och med framfört önskningar medan den var i livet. Några exempel på musik att spela på begravning är:

  • My way (Frank Sinatra)
  • Bridge over troubled water / Anthem från Chess
  • Amazing Grace (trad)
musiklärare i piano

Kontakt

Kontakta mig för vidare diskussion, offert och för att boka musiker direkt!

Rulla till toppen