Konsert, spelning eller scenframträdande

Ska du anordna ett evenemang eller behöver du en extra musiker till er ensemble? Gäller det ett par låtar eller önskar du hellre en hel konsert?Är det en mindre och intim spelning eller ett stort maffigt framträdande? Önskar du folkmusik, klassiskt eller populärmusik? Oavsett – hör av dig så skräddarsyr vi en lösning som passar precis det du söker!

Boka musiker till ditt evenemang

Behöver du en konsert i samband med ett evenemang? Jag har lång erfarenhet av att anordna och delta i konserter, spelningar och scenframträdanden. Oavsett om du behöver en duo, liten eller större ensemble, beroende på vilken sorts musik som passar arrangemanget, så ordnar jag det. Du bestämmer också vilken typ av musik det är du önskar, för mig fungerar både klassiskt, folkmusik och populärmusik. Du väljer repertoaren och ditt mål är mitt mål!

Jag erbjuder både egna konserter och framträdanden på uppdrag och behövs det extra musiker till det du önskar så ordnar jag även det. Med skräddarsydd musik till ditt evenemang eller din högtid så blir dagen mer minnesvärd! Skicka mig en skiss på hur du ha tänkt dig så kommer vi tillsammans fram till en bra lösning.

Extra musiker till er ensemble

Behöver ni en extra musiker till ert framträdande? Hör av er så diskuterar vi vidare. Ingen konsert, spelning eller scenframträdande är för liten eller för stor!

Är det skillnad på konsert, spelning och scenframträdande?

Det går att använda dessa tre ord som synonymer, men det kan finnas en viss nyansskillnad. Konsert innehåller i regel många låtar som är samplanerade för att ge en helhetsupplevelse av många låtar. En spelning kan innebära att det ska vara två låtar som underhållning vid en middag, men där kanske ordet konsert inte skulle vara lämpligt. Ett scenframträdande kan användas som synonym till de förra begreppen rakt av, men kan också innebära att andra konstuttryck än musik används.

Rulla till toppen