Tjänster

Här ser du vilka tjänster du kan använda. Jag skräddarsyr helt efter dina behov, oavsett om du behöver en projekledare, musikutbildning eller om du vill boka ett framträdande.

Onlinekurser i musik

Vet du skillnaden mellan en polska, en vals och en hambo? Hur låter en schottis? Hur ska du göra för att låta folkmusikalisk? Du lär dig detta och mycket mer i onlinekurser i folkmusik. Kurserna gör du helt i din egen takt, vilket leder till ultimata förutsättningar för din utveckling!

Onlinekurser i folkmusik
Musiker och riksspelman

Musiker

Tillsammans med kollegor kommer jag och underhåller i både privata och offentliga sammanhang. Inget evenemang är för litet eller för stort! Du är alltså alltid välkommen med din förfrågan!

Musiklärare

Boosta ditt instrumentalspel, lär dig en ny musikstil eller fördjupa ditt konstnärliga uttryck. 

Ska du arrangera en kurs inom musik för en grupp och behöver dessutom en ledare eller vill du ha en inspirerande musikalisk workshop till arbetslaget för att öka gemenskapen? 

Förutom att erbjuda onlinekurser som du går i din egen takt erbjuder jag självklart lektioner och workshops på många nivåer, på olika instrument och stilar! Lektionerna kan ske på distans så väl som med fysiska träffar.

Boka instrumental musik redan idag.

Musik till dop, namngivning, bröllop och begravning

Ge den viktiga dagen en djupare mening med musik av hög kvalitet, oavsett om det är sorgens eller glädjens dag.

Tjänster inom kulturpolitik

Möjligheten att konsumera och producera kultur ska vara jämlik oavsett vem du är, var du bor eller hur gammal du är. Detta är grunden i hela mitt kulturengagemang och därför kan du också hyra in mig för exempelvis paneldebatter, utredningar eller uttalanden.

Diskutera, samtala och säga sin åsikt
Projektledning och organisering

Kulturprojekt

Behöver du någon som ordnar ett kulturellt projekt som du gått och tänkt på? Har din organisation fler häftiga idéer än vad ni hinner att genomföra? 

Det kan vara exempelvis konsert, läger, seminarium eller workshop. Hör av dig direkt så diskuterar vi din idé tillsammans och planerar ett upplägg!

Övriga tjänster

Förutom tjänsterna ovan så finns massa andra kringtjänster som du kan behöva, till exempel hjälp med att transponera noter, hur du ska hitta bra rörblad, eller helt andra frågor.

Logotype LesMusicationPros
Scroll to Top