Musiklärare

Musiklärare - för din utveckling!

Är du intresserad av att börja spela ett instrument? Spelar du redan ett instrument men vill komma vidare i ditt spel? Att anlita en legitimerad musiklärare är inte bara ett säkert sätt att garantera god kvalitet i din utveckling, utan det kommer även ge dig även möjlighet till fler dimensioner i musicerandet. Det kan till exempel innebära att du, förutom din musikaliska utveckling och instrumentteknik, också får redskap att på sikt hantera din utvecklingsprocess självständigt. Du får också chansen att utveckla övningsstrategier eller möjlighet till att upptäcka kvaliteter hos dig själv som du inte kände till, för att nämna något.

musiklärare i piano

Foto: Caroline Veronez shotstash.com

Vi har alla olika utgångspunkter, tid och mål för vårt musicerande och därför har jag flera olika erbjudanden om undervisningssätt. Med andra ord kan du välja helt efter dina önskemål. Å ena sidan kan du som önskar jobba helt på egen hand när du själv har tid så har jag flera förinspelade, inspirerande och utvecklande onlinekurser. Å andra sidan så kan du också boka privatlektioner, såväl enskilda som grupplektioner. På privatlektionerna ses vi på distans eller i den fysiska verkligheten och då jobbar vi med fullständigt personligt anpassad undervisning.

Oavsett vad du väljer så kommer du tillskansa dig nya kunskaper och erfarenheter! Läs mer om vad de olika varianterna kan ge ditt musicerande genom att trycka på respektive knapp nedan.

Boka din lärare direkt!

Som tidigare nämnts så går undervisningen att anpassas helt efter dina önskemål. Ta kontakt direkt och fyll gärna i dina önskemål med en gång så att jag direkt kan återkoppla med ett erbjudande som passar just dig.

Exempel på instruktionsvideo

Till sist kan du se hur en instruktionsvideo som jag gjort till nybörjarelever kan se ut.

Rulla till toppen