YouTube

Här hittar du mina videos från min kanal på YouTube. De videos som finns här är både korta tutorials för mina instrumentalelever, men också andra projekt som jag deltagit i finns med här. Tutorials inom folkmusik finns i de onlinekurser jag har skapat. Läs mer längre ner på sidan!

Videos på LesMusicationPros YouTubekanal

Önskemål om videos på YouTube

Har du önskemål om vilken typ av video som jag ska spela in och lägga upp på YouTube? Då kan du alltid höra av dig till mig med ditt önskemål! Det kan till exempel vara smarta övningsstrategier, en särskild låt som du vill lära dig eller något helt annat! För att se alla videos kan du titta här.

Det finns många låtar som du självklart kan lära dig genom att abonnera på någon av onlinekurserna som jag har gjort. Där kan du finna likväl låtinlärning, som hur du ska låta folkmusikaliskt och du kan dessutom lära dig öva in låtar utantill på effektiva sätt. Läs mer om onlinekurserna i musik här.

lektion med Therese Olsson Hugosson

Privatlektion online

Här kan du köpa privatlektion direkt på webben! Lektionerna är 30-60 minuter långa, beroende på hur lång du själv vill att den ska vara. När du har betalat lektionen kommer vi överens om vilket webbprogram vi ska använda som passar oss båda. Dessutom hittar vi en tid som passar oss båda.

Rulla till toppen