Musikgudstjänst i Långserud

Välkommen på musikgudstjänst i Långserud på torsdag 30 maj kl. 15! Jag kommer också att agera kantor under gudstjänsten som sker i kyrkan. Efteråt är du välkommen till Långseruds Hembygdsgård. Där bjuds det på fika och vi underhåller med folkmusik. Du kommer också att ha chans att köpa boken Guldspelmannen från Svanskog.

Screenshot från Svenska Kyrkans hemsida som visar annons om musikgudstjänst. Istället för fiol står det viol. Therese har tappat sitt ena efternamn - Hugosson

 

Annonsen är skärmdumpad från Svenska Kyrkan på https://www.svenskakyrkan.se/kalender

Not angående musikgudstjänst i Långserud

I denna annons på Svensk Kyrkans hemsida har tryckfelsnisse varit mycket flitig. För att förtydliga: jag heter fortfarande Therese Olsson Hugosson, Alf Olsson spelar fortfarande fiol/violin och tyvärr inte på några vackra blommor och jag kommer dessutom agera kantor. Välkomna!

För dig som följer med i sociala medier har detta inlägg följande hashtags:
#lesmusicationpros #femaleclarinetist #kvinnligklarinettist #kantor #duo

Boka livemusik

Blev du nyfiken på livemusik efter att ha läst om konserten ovan? Du kan läsa mer om såväl konserter som musik till olika sorters högtider genom att klicka på den gröna knappen nedan.

Är du också intresserad av att få uppleva livemusik? Kontakta mig så diskuterar vi exempelvis vilket tillfälle det gäller, vilken slags musik du vill ha och hur länge vi ska spela. Du kan använda kontaktformuläret nedan för att kontakta mig. 

Rulla till toppen